Mindful Miek

wie ben ik?

Hallo,


Ik ben Miek, een toegewijde voorstander van het mentale welzijn van kinderen. Met een groot hart, positieve instelling en enthousiasme ben ik altijd klaar voor nieuwe uitdagingen.


Als jong meisje had ik al een sterk inlevingsvermogen, wat me leidde naar het helpen van anderen, vooral kwetsbare kinderen en jongeren.

Mijn passie voor lichaamsgerichte activiteiten groeide, maar ik botste al snel op mijn eigen grenzen in het traditionele systeem.


Na ervaring als opvoedster en in HR ontdekte ik mijn ware roeping na een periode van gezondheidsproblemen.

Met mindfulness vond ik mijn pad terug naar het leven vanuit mijn hart. 

Mijn ervaring bracht me ook tot het besef dat de kennis over mentaal welzijn vaak beperkt blijft tot professionals, terwijl het voor iedereen toegankelijk zou moeten zijn.


Mijn expertise omvat opleidingen in Mindfulness voor Kinderen en ACT4kids, evenals uitgebreide kennis van verschillende coachingstechnieken, zoals auticoaching en het opstellen van sensorische profielen. Deze kennis vormt een aanvulling op mijn basisopleiding in sociaal werk, waar ik essentiële vaardigheden heb ontwikkeld om effectief met mensen te werken en hen te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling.


Als gecertificeerde kindertalentenfluisteraar en ACT-beoefenaar ben ik toegewijd aan het ondersteunen van kinderen bij hun persoonlijke groei en veerkracht. Ik combineer mijn achtergrond in sociaal werk met mijn specialistische trainingen om op een speelse en toegankelijke manier kinderen te begeleiden. Mijn doel is om hen waardevolle inzichten en vaardigheden te bieden, zodat ze zich kunnen ontwikkelen tot veerkrachtige individuen in de samenleving.


Mijn missie is om bewuste, gelukkige kinderen te ondersteunen, nu en in hun toekomstige leven. Laten we samen de basis leggen voor een stralende toekomst.


Warmte,

Miek